Vannak itt ppl pilóták?
jelen
Tudtam hogy a szolo egyx el fog jonni de sose gondoltam ra, ezert nem is igazan feltem tole, inkabb fokuszalj az itt es most-ra
viszont mikor elmentunk a szomszed repterre es az oktato bejelentette, ha mutatok 2 szabalyos leszallast, akkor o kiszall, akkor elkezdtem idegeskedni, izzadt a tenyerem, remegett a labam
aztan tenyleg kiszallt
nagyon izgis volt taxizni a kifutohoz es felszallas kozben atneztem az ures szekre, wow.... aztan az iksolakoron mikor megkaptam a leszallasi engedelyt, elfogott a panik, uristen, le kell szallnom, de hogyan? uristen, uristen... aztan bekapcsolt a trening, elkezdtem hangosan mondani a szavakat amiket az oktatom mindig mondogatott leszallas kozben, es lass csodat, letettem a gepet... es utana elszalltam es letettem meg 2x
no para! eleted legeslegjobb elmenye lesz a szolod, majd meglatod! :D
nekem eleg sokaig tartott, kb. huszonvalahanyadiknal szoloztam
de ez nem jelent semmit, nem verseny, mindenki mas utemben tanul
ismerek olyat, akit a 10. ora utan felkuldtek egyedul :D
én az első egyedüli útvonaltól jobban félek.
az első egyedülim már megvolt és nagyon élveztem, még azt is elfelejtettem,hogy teljesen egyedül kell leszállnom olyan jó volt végre oktató nélkül elindulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!