Milyen szak kell ahhoz, hogy én különleges állatokkal tudják foglalkozni?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom az állatokat, nekik akarom szentelni az életemet. Jövőre érettségizek és eldöntöttem, hogy szeretnék valamilyen formában gondozó, nevelő lenni. Azért tettem fel itt a kérdést, mert ugye van az állatorvosi szak, csak az a helyzet, hogy nem igazán az orvosi felé szeretnék menni, bár tudom, hogy kell hozzá ez a rész is, de nem akarok így belemenni. Hanem mint írtam, gondozó lennék. A másik amiről tudok a vadgazda mérnök, de ott inkább a vadakról van szó. Szóval hol tudnám megtalálni amit én keresek egyetem formájában?2019. nov. 1. 11:16
2/2 anonim válasza:
Biológus nem ezt tanulja, mi kutatók vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!