Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most mi lesz? :/ felvesznek...

Most mi lesz? :/ felvesznek így fősulira?

Figyelt kérdés

a felvi.hu-n elutasították a hátrányos helyzetemet igazoló papírt,

és már nem lehet másikat feltölteni.. :(

most mi lesz?

biztos hogy nem vesznek fel? :/

valaki nem tudja mit kell csinálnom? mindjárt sírok :(

2010. júl. 16. 16:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk először is hívd fel őket.

Meg honnan tudjuk, hogy felvesznek-e? Anélkül biztos nem lesz elég pontod?

2010. júl. 16. 16:52
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Mit írtak, miért utasították el? Lehet, hogy felvesznek ettől függetlenül. Hány pontod van így?
2010. júl. 16. 16:52
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

Mikor utasították el attól függ. Ha csak mostanság akkor még tudod javítani a hiányosságot. Ne keseredj el, legyél higgadt úgy többre mész és tényleg tessék felvenni a telefont és felhívni őket.

Mi látatlanban/hozzá nem értve nem tudunk segíteni.

2010. júl. 16. 16:55
 4/17 A kérdező kommentje:

hát így anélkül is van 228 pontom,hogy nem fogadták el azt a papírt,nem tudom az mennyire jó

csak nem fizettem be azt a 9000ft-ot sem,

a jelentkezési díjat

huu,felhívom őket holnap vagy nem tudom :/

2010. júl. 16. 16:56
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen egyébként :$
2010. júl. 16. 16:57
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Tudtommal a felvételi pontok nem csak a hátrányos helyzetből szerzett pontokból tevődnek össze. Régen ilyen dolgokra nem adtak pontot, csak tudásra, mégis voltak egyetemisták... Szerintem a tanulmányokhoz amúgy sincs köze a hártányos helyzetnek. Ha jól tanultál, vannak nyelvvizsgáid vagy emelteztél, nincs ok az aggodalomra.
2010. júl. 16. 16:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fizettél jelentkezési díjat? Vagy a hátrányos helyzet miatt csökkentett díjat fizettél? Mindenképp hívd fel őket!!
2010. júl. 16. 17:05
 8/17 anonim ***** válasza:
35%

229 "tiszta" ponttal bejutni a felsőoktatásba a magyar oktatási rendszer szégyene lenne...

Ha nem vesznek fel, akkor inkább tanulj, és érettségizz újra (ősszel is lehet).

2010. júl. 16. 17:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de 228 pont iszonyatosan kevés. 200 pont most a minimum, az alatt fel sem vesznek. És hát nem sokkal szárnyaltad túl. Még ha kapsz 25 vagy 50 pontot a hátrányos helyzet miatt, akkor is édeskevés.

Bár nem tudom hova jelentkeztél, de ez legtöbb helyen max fizetősre elég. Bár ha hátrányos helyzetű vagy, akkor gondolom arra nem telik.

De miért nem fizetted be a 9 ezer forintot? Mármint nem kellett befizetned vmi miatt, vagy csak elfelejtetted? Vagy mi?

2010. júl. 16. 17:40
 10/17 A kérdező kommentje:

oké,legalább már tudom hogy ez kevés :S

köszönöm a válaszokat.

azért nem fizettem be,mert a hátrányos helyzetűeknek nem kell jelentkezési díjat fizetni.

(és nem azért aggódtam hogy legyen egy kis + pontom,hanem 1általán hogy felvesznek-e így,vagyis hogy pótolhatom-e amit elutasítottak)

közben felfedeztem hogy a dokumentumok beküldési határideje 8.-án lejárt :S

úgyhogy mindegy mostmár.

legalább nem szégyenítem a felsőoktatást a 228 pontommal :'(

amúgy a nyiregyi fősulira jelentkeztem

ott még reménykedhettem hogy felvesznek.

2010. júl. 16. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!