Létezik olyan programozó OKJ-s képzés, ami maximum 3 hónapos, ha igen tudnátok írni ilyet?
Programozni nagyon sok szinten lehet, és bármelyik iskola megfelel első lépésnek. Nem az fog számítani, hogy mivel telt az első három hónap.
Én a Ruandert tudom javasolni, de elhangzott itt CodeCool meg GreenFox is, azok se rosszak. Online is nagyon sok van, ez arra is jó, hogy az angol tudásodat fejleszd. Angol nélkül NINCS INFORMATIKA, ez nagyon fontos.
Ha megvan az első tanfolyamod, utána kezdődik az a rész, amikor az igazi skilleket felszeded magadra. Ehhez érdemes feladatokat találni, mert ez máshogy nem megy, csak ha aktívan csinálod - és mellette lehet nézni további tutorial videókat, olvasni tananyagokat, ez megy kb 2 évig, utána úgy fogod érezni, hogy "na, már elég jó vagyok". Ekkor menj el juniorként dolgozni valahová, és további 3 év múlva programozó leszel. Akkor derül majd ki, hogy milyen alapanyag voltál - de addigra már pénzt keresel vele, szóval semmiképpen se vész kárba a befektetett idő.
Ha pedig kiderül, hogy jó vagy, akkor - ahogy mondani szokás - örülünk, Vincent. És akkor külföldi ügyfeleknek dolgozz, mert ők sokkal többet fizetnek. Asszem ennyit tudok elmondani a dologról. Én 30 éve csinálom, és szerintem nincs más, amit előre el lehet határozni. A többi majd jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!