Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen képzés...

AnonymusAnonymus kérdése:

Szerintetek milyen képzés kell ahhoz, hogy bűnügyi helyszínelő legyek?

Figyelt kérdés
Tudom, kicsit furcsa kérdés, de lehet, hogy az akarok lenni. Érdekel a téma... Persze csak ha előtte eltakarítják a hullát... :S
2010. júl. 15. 20:20
 1/9 anonim válasza:
55%

Kell:

1. A CSI összes részének pontos ismerete

2. Egy nagyító

3. Kapcsolat különböző pitibűnözőkkel

4. Egy szuperhacker haver, aki bármilyen titkosítást, ill. kódot feltör egy reklámblokk ideje alatt.

A hulla "eltakarítása" után mégis mit akarsz megvizsgálni?

Még az esetleges vért is nyalják fel, mielőtt megnézed?

Kicsit romlanak az esélyeid az ügy megoldására.

2010. júl. 15. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Előttem szóló kihagyta a legfontosabbakat: zseblámpa és napszemüveg! Kizárólag együtt. Vicc nélkül: gondolom Rendőrtiszti Főiskola
2010. júl. 15. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt inkább a Politika->Rendőrség kateggóriába kellett vna felraknod. Rakd ki oda is !!

Amúgy meg minimum rendőr szki aztán meg valami főiskola v nemtudom.

Hullát meg 100% h nem takarítják el előled szal szívás van. :D

2010. júl. 15. 21:02
 4/9 anonim válasza:

Szia!

Én is érdeklődtem ,és nekem azt mondták,hogy általános orvosi,majd az 5 év után a rendőrségen kell egy 1 éves képzésen résztvenni...

2010. júl. 16. 00:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Azért nem a rendőrösbe tettem, mert ez (sztem) nem annyira rendőrökkel kapcsolatos...
2010. júl. 16. 16:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Am a hullaeltakarítást csak viccből írtam, mert annyira sz@r nézni egy vérben fekvő embert!! :S

De ha (majd) kell(eni fog), kibírom... XD

2010. júl. 16. 16:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja, és én először az egyéb kérdések egyéb-be tettem, a gyk.hu áttette ide... xD
2010. júl. 16. 16:39
 8/9 anonim válasza:

A Rendőrtiszti Föiskola,Bűnügyi Igatgatási-bűnügyi szakirány.Nagyon magas pontszámmal lehet csak bekerülni ált.397 körül mozog!! Szpeciális kitátelei vannak, az iskola honlapján pontos felvilágosítás van a kitételekről olvasd el mert fontos,sima gimiérettségi is kevés!!!

A lányom is oda akar menni ezét néztünk utánna vagyis elé!

Sok sikert!!!

2010. júl. 16. 19:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :)
2010. júl. 16. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!