Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt angol vagy emelt történe...

Emelt angol vagy emelt történelem érettségi? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik az egyszerűbb? Jövő májusban mennék, szabad bölcsész szakot néztem és érdeklődnék, ki mennyire találta könnyűnek/nehéznek ezt a két érettségit?

2019. szept. 20. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én angol emelten voltam, mivel a gimnázium végére simán tudtam ezt a szintet, ez volt ésszerű. Így gyakorlatilag extra készülés nélkül csináltam egy 80%-os emeltet. Míg ha törire mentem volna tanulhattam volna a sokkal nehezebb tételeket. Jóval kisebb energiabefektetéssel jobb eredményt tudsz elérni, ha angolra mész.

Az angollal egy képességet fejlesztesz, amit utána senki nem tud elvenni tőled és tudod hasznosítani. A törit egy idő után úgyis elfelejted és sokra nem is mész vele azon kívül, hogy művelt leszel.

2019. szept. 20. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Angol.
2019. szept. 22. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!