Mateking.hu tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kozepsulis anyagban nagyon sokat segitettek de egyetemre is kompetensek? Bme gtk n tanulok es A1 anyaga fent van elmeletileg de ez mennyire hajaz a vizsgakovetelmenyre?2019. szept. 18. 08:47
1/10 anonim 

válasza:

valaki szerint jó az oldal,valaki szerint nem jo
2/10 anonim 

válasza:

Belenéztem pár kurzusba, jobb mint a semmi, de tartalmilag felületes, le van maradva a profi kurzusoktól (például nézz bele Krista King kurzusaiba, a Udemyn lehet őket $10-ért megvenni, de van fent sok a youtube-on is, keress rá – ezt nevezik színvonalnak nyugaton). De azért a mateking nem rossz, nem akarom lehúzni, nagyon hasznos.
3/10 anonim 

válasza:

4/10 anonim 

válasza:

Nekem onnan sikerült normálisan megtanulnom a deriválást, így már tudtam órára is. Csak az órai anyag bonyolult volt és nem értettem a tanár logikáját, de most már igen, úgyhogy nekem nagyon bejött és megéri :)
5/10 Annacska8 válasza:
Nem tudom, ez a Krista King tanít-e a BME-n, de akik a matekinget csinálják, ők igen. Nekem pl. teljesen bevált.
6/10 anonim válasza:
A Bme gtk-ra szerintem nem jó az A1, mert azt a VIK-en tanuljuk. Tavaly én kb csak a matekingről csináltam feladatokat és ugyanazok voltak a zh-ban is. Gtk-n nem tudom hogy van.
7/10 anonim 

válasza:

Ha az órán/gyakon elhangzottakból semmit nem tudsz megérteni, vagy túl gyorsan darálták és lemaradtál 1-2 fontos pontnál akkor nagyon hasznos oldal. Felületesen (de legalább jól) magyaráz, GTK-ra bőven elég (ezt most ne vedd sértésnek kérlek) sőt a legtöbb mérnökire is kimerítő tudást lehet felszedni a matekinges kurzusokból, hiszen a bizonyítások, tételek levezetése csak a megszállottaknak kell, a többiek beérik azzal ha meg tudják oldani a feladatokat.
8/10 anonim 

válasza:

A1 bagatel. A deriválás pofonegyszerű, integrálás kicsit bonyibb, de kezelhető. Függvényelemzés menjen még, meg a határérték, azt csá. Ezek nem nehezek, csak oldogatni kell a példákat raklapszámra, amíg be nem rögzül. Amúgy egy csomó számolós tárgy csak ebből áll: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Aztán ráérzel az ízükre, nagyon nem érhet meglepetés.
9/10 anonim 

válasza:

Nekem nem vált be az analízishez, nem sikerült a vizsga. :( Persze én hülye vagyok hozzá eléggé, meg levelezőn vagyok munka mellett. Azért voltak dolgok, amiket megértettem egész jól a Matekingnek is köszönhetően. De még így sem értem el a 60%-ot,ami kellett a ketteshez. :(
10/10 anonim 

válasza:

9. Majd leközelebb, ne add fel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!