Van Debrecenben kriminálpszichológia?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon szeretnék kriminálpszichológus lenni, ezért jelentkeztem is Debrecenbe jogra és pszichológiára, és érdekelne, hogy létezik-e szakosodás kriminalisztikára vagy kriminálpszichológiára.
Előre is megköszönném segitségeteket, főleg azokét, akik pszichora járnak:)
2010. júl. 14. 23:27
1/10 anonim válasza:
Ügyész barátom Pesten végezte el másoddiplomaként a kriminalisztikát. Azt nem tudom, hogy egyből lehet-e ezt elvégezni.
2/10 anonim válasza:
én úgy tudom nem, se bsc se msc szakok között nem találtam ilyet, pedig engem is érdekelne.
3/10 anonim válasza:
Mondjuk ha megnéznéd a vastag felvételizős könyvecskébe? Csak benne van. Vagy net
4/10 anonim válasza:
Szerintem pszichológia szak kell hozzá. BSC+MSC. Valószínűleg az egyetem közben, vagy utána lehet erre szakosodni.
5/10 anonim válasza:
Megkérdeztem az ügyész barátomat.
A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végezte el
Vagy jogi diploma kellett hozzá, vagy rendőrtiszti főiskola. Másoddiploma tehát.
Tudomása szerint a Pázmányon kívül a pécsi egyetem indít ilyen képzést,és újabban talán Debrecen is.
A pontos neve: kriminalisztikai szakjogász képzés
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segitetek:)
2010. júl. 15. 00:55
7/10 A kérdező kommentje:
az nem gond, úgy is pszichológiát és jogot jelöltem be, jó lenne ha lene MSC-n:)
2010. júl. 15. 00:57
8/10 anonim válasza:
Sztem menny be az egyetemre és kérdezd meg a TO-n, most nagyon sok új szakirányt indítottak :)
9/10 anonim válasza:
A kriminalisztikai szakjogász és a kriminálpszichológia között azért elég nagy különbségek vannak...
10/10 anonim válasza:
Ha esetleg sok pénzt áldozol rá és jól tudsz angolul, akkor a liverpooli egyetemet tudom ajánlani, oda egyből lehet menni BA pszichológia után, nyomozó és törvényszéki pszichológia mesterre. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!