Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Computer School nevű iskoláról...

Computer School nevű iskoláról van valakinek tapasztalata-jó vagy rossz? Ha igen irjatok. Kösz.

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Első éves vagyok web programozó szakon és őszintén megmondom neked, hogy megbántam, hogy ide jöttem.

A sulival még úgy ahogy ki vagyok békülve, de az órarend amit az OM odavágott nekünk az eszméletlenül pocsék.

Kb 3. félévben akarják leadáni az egész web programozást ami meg ugye kevés a vizsgához, a vizsga meg kevés ahhoz, hogy dolgozni tudjál.

Úgyhogy én azt mondom neked, hogy az informatikai OKJ-k felejtősek.Én is jobban jártam volna, ha otthon tanulom meg az egészet suli helyett, mert ezt tuti nem fogom tudni elvégezni.

Aúgy te milyen szak érdekelne?

2010. júl. 15. 02:10
 2/6 anonim ***** válasza:
téged*
2010. júl. 15. 02:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából a szerelő-karbantartó és a webmester szak is érdekelne.
2010. júl. 15. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vok.

Szerintem jobbna jársz, ha magadtól ülsz neki a dolgoknak.

2010. júl. 20. 00:47
 5/6 A kérdező kommentje:
hát lehet,mert annyi ilyen meg ehhez hasonló iskola van és mindegyik a legjobb...
2010. júl. 20. 22:38
 6/6 anonim válasza:

Tapasztalat? VAN. Jó? Neeeeeeeeeeeeeeeeem!

Két év alatt annyira megutáltam az egész iskolát.

Szervezetlenség, silány oktatás.

Életunt,kedvtelen tanulmányisok.

2014. nov. 2. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!