Ilyen órarend mellett hogy tudnék diákmunkát vállalni?
A szüleim akarják, hogy dolgozzak és igazából én is szeretnék. Úgy terveztem, hogy fogok és ezt mondtam nekik is, aztán most nem értik, hogy miért nem tudok.
Hétfőn egész nap (8-tól 6.15-ig órám van, egy 1.5 órás szünetem van dél és 2 között). Kedden 8-tól 12-ig vagyok, úgyhogy akkor lenne lehetőségem. Szerdán 17.30-ig vagyok, de van 2x 1.5 órás lyukasom, csütörtökön 1 órám van reggel, de 8. héttől délután is lesz 2, aztán pénteken délután 1-től van csak 1 órám (8. héttől reggel 8-tól és 14-től is lesz).
Bejárós vagyok amúgy (nem kaptam kolit). A legtöbb órám előadás, de azokon is van katalógus, amire nem számítottam.
Van valami rugalmas munkaidejű munka, amire tudnék jarni esténként és hétvégente?
Dolgozz hétvégente.
Egyébként ha nem heti minimumos melót vállalsz (ahol mindenképp kell menni 20-25 órát hetente), hanem alkalmi hostesskedést, kisegítést, kasszát, stb, az is jó pénzeket hoz és kötetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!