Penta távoktatás vagy Perfekt tantermi?
Figyelt kérdés
Nagyon dícsérik a távoktatást. Származik valami hátrányom, ha sima tantermi képzést választok?2019. szept. 13. 13:39
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem olyan jó. Épp most csinálok egyet. Nagyon kevés a leadott tananyag. Lenyomtam a tárgyat távoktatásban, majd miután rendesen becsületesen megtanultam elmentem vizsgázni. A központi vizsgasoron olyanok voltak, hogy csak pislogtam. Azóta többször is nekivágtam, mire ott járok, hogy inkább szerzek egy átfogó tankönyvet és betűről betűre végigrágom. A tantermi tapasztalataim szerint sokkal jobb. De csak egy véleményt mondtam a sok közül.
2/2 csigabigaa válasza:
Én most végeztem a pentánál, egy kontaktórán sem voltam. A leadott anyag mennyiségével nagyjából elégedett vagyok, de azért volt pár dolog amit magamnak kellett kisilabizálni, hogy most miről is van szó. Szerintem teljesíthető, különösebb erőfeszítések nélkül. Folyamatos tanulás, vele való foglalkozás, kb ennyi a titka. Én 2 kisgyerek és munka mellett csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!