Tudtok Budapesten olyan szakkozepsulit, ahol vendeglatast es idegenforgalmat tanitanak?

Figyelt kérdés
Szoval olyan suli kene,ahova nem kell fizetni (ha egyaltalan van ilyen) mivel olvastam,hogy a xantuszba (vagy hova) evi 120.000 forintot kell fizetni.Jovore megyek 9-be es felek,hogy nem vesznek fel sehova.Szeretnek is majd erettsegizni,csak nem vagyok nagyon kepbe a dolgokkal,sot semennyire se vagyok veluk kepbe!Kineztem a Gundelt,csak ha oda fizetni kell a tanulasert akkor azt nem fogjuk birni anyagilag,igy is koleszba kell majd lennem!Szoval tudnatok olyan szakkozepet mondani,ahova lehetoleg nem kell fizetni,Budapesten van,illetve a kozelbe van koli?Ja es lehetoleg nem ilyen getto suli legyen,csak azert ne is lehetetlen legyen oda bejutni!
2019. szept. 10. 10:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!