Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jővő héten megyek Erdélybe...

Bogik kérdése:

Jővő héten megyek Erdélybe pár napra táborozni az iskolával. Mit érdemes vinnem?

Figyelt kérdés

Mit vigyek magammal?

És mit csináljak olyan téren hogy egyedül csak én megyek 8.osztálybol tehát én leszek ott a legidősebb gyerekek közül de még igyis én leszek a különc.

A sulim nm nagy tehát mindenkit ismerek.

2019. szept. 9. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem a ruházatra gondolsz (farmer, pulóver, könnyű dzseki, ha van túrázás, akkor egy bakancs, vagy legalábbis recés talpú sportcipő), ehhez igazából nem kell nagy fantázia.

Ha a szórakozásra gondolsz, akkor a telefonod, töltő, az útra inkább valami újság, mintsem könyv. Ha szereted, az útra vigyél aszalt gyümölcsöt, azt jó elrágcsálni.

Vihetsz magaddal pár zacskó cukrot, kis csokikat, esetleg előre sütött gofrit pár zacskót, meg 4-5 flakon tejszínhabot, és a szobában ebből tudsz rendezni egy nagy gofripartit. Ezt minden gyerek imádja, szerintem nagy király leszel, ha ezt előrántod a tarsolyból.

A többi felsőssel azért lehet közös témád. Vagy épp vágódhatsz a tanárokhoz is, ha inkább olyan beállítású vagy.

Én vinnék egy fényképezőgépet (nem telót, fényképezőt, nem kell túl komolyra gondolni, de azért zoom legyen rajta), és fotóznék ezerrel!

2019. szept. 9. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

- gyógyszerek, kenőcsök vészhelyzetekre

- tisztálkodószerek, popsitörlőkendő (amikor táboroztam mindig vittem magammal, ilyenkor életmentő tud lenni :D), flakonos kézfertőtlenítő

- váltóruha

2019. szept. 9. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!