Jővő héten megyek Erdélybe pár napra táborozni az iskolával. Mit érdemes vinnem?
Mit vigyek magammal?
És mit csináljak olyan téren hogy egyedül csak én megyek 8.osztálybol tehát én leszek ott a legidősebb gyerekek közül de még igyis én leszek a különc.
A sulim nm nagy tehát mindenkit ismerek.
Nyilván nem a ruházatra gondolsz (farmer, pulóver, könnyű dzseki, ha van túrázás, akkor egy bakancs, vagy legalábbis recés talpú sportcipő), ehhez igazából nem kell nagy fantázia.
Ha a szórakozásra gondolsz, akkor a telefonod, töltő, az útra inkább valami újság, mintsem könyv. Ha szereted, az útra vigyél aszalt gyümölcsöt, azt jó elrágcsálni.
Vihetsz magaddal pár zacskó cukrot, kis csokikat, esetleg előre sütött gofrit pár zacskót, meg 4-5 flakon tejszínhabot, és a szobában ebből tudsz rendezni egy nagy gofripartit. Ezt minden gyerek imádja, szerintem nagy király leszel, ha ezt előrántod a tarsolyból.
A többi felsőssel azért lehet közös témád. Vagy épp vágódhatsz a tanárokhoz is, ha inkább olyan beállítású vagy.
Én vinnék egy fényképezőgépet (nem telót, fényképezőt, nem kell túl komolyra gondolni, de azért zoom legyen rajta), és fotóznék ezerrel!
- gyógyszerek, kenőcsök vészhelyzetekre
- tisztálkodószerek, popsitörlőkendő (amikor táboroztam mindig vittem magammal, ilyenkor életmentő tud lenni :D), flakonos kézfertőtlenítő
- váltóruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!