PE vagy BME? TE melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni. Gépészmérnök szeretnék lenni. Itt vannak Veszprémben az ismerőseim, ez van közel, de a BME-t mindenki jobb egyetemnek mondja
2019. szept. 6. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
Vita nélkül a BME.
2019. szept. 6. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

e tényleg kiírtál egy kérdést arról, hogy a válaszadók rendezzenek sorba egy vidéki főiskolát és egy Egyetemet??????

?????????????????????????????????????????????????????

2019. szept. 6. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
A Pannon Egyetem nem egy videki foiskola, hanem egy egyetem. BME-t meg maximum az dicseri aki eletebe nem jart oda. Szivatnak itt felsofokon, mernoknek tanulsz de tele tomik az agyad olyan mely elmelettel, aminek meg ertelme sincs, mert semmire nem kell. Kolit kapni is egy remalom. Ide nem jonnek, ha megint valaszthatnek, huznek el Gyorbe/Veszprembe/Miskolcra.
2019. szept. 6. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy a komplexusos belpestiek torzítani fogják a választásodat, ez valahogy náluk egy ösztönszerű védekezési mechanizmus. Minden felsőoktatási intézmény által kibocsátott diplomát az állam akkreditál, maradjunk tényszerűek.
2019. szept. 6. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
6%

Mondjuk hogy helyretegyük a dolgokat, én a BME-n végeztem, még abban az időben, amikor minden mást szar főiskolának tarottak. Azóta is azok a szar főiskolák, csak átkeresztelték őket egyetemre.

Szóval fszfej, kiírtál egy kérdést, amiben egy valódi egyetemet összehasonlítasz egy himihumi fszfejképzpvel???????????

2019. szept. 6. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

Komplexusaik azoknak vannak, akik szerint mérnökképzésben itthon nem egyértelmű a BME fölénye bármelyik intézménnyel szemben. Ha valóban ezt akarod csinálni és fel is vagy készülve rá, akkor itt találod a szakma csúcsát, itt tudsz a legtöbbet tanulni. VISZONT. Ha nincsenek meg kellő magabiztossággal az előismereteid (ezekre nincs idő, a közép matek/fizika 5-ös nem elég), nem vagy hozzászokva az igazán intenzív tanulásra, vagy a szüleid anyagi háttere miatt necces a Budapestre költözés, akkor nem biztos, hogy ez a neked való hely.

Egy BME-n végzett

2019. szept. 6. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Hát ha valakinek egyetlen előnye a munkaerő-piacon az a végzettségének helye, és nem maga a végzettség, nem a saját képességei és kompetenciája a szakterületén, akkor az inkább nézzen valami hiányszakmát OKJ-n, mert félreérti a felsőoktatás lényegét.
2019. szept. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!