Hogyan lehetek rendőrnyomozó?
levelezőre jelentkezhetsz csak, mivel elmúltál 25
a rendőrséggel kell szolgálati viszony
magyar v. matek v. töri v. ilyen szakmai tárgy, ezekből kell kettőt választani
tényleg? akkor meséld már el, hogy te az nke honlapján és a felvin mit olvasol, ha nem ezt
állítsatok már magatokon, bírom, hogy a sok ostoba okoskodik itt álladóan úgy, hogy fogalma sincs semmiről
Te meg az én első mondatomat(a kérdésen túl) olvasd el, légyszi. Írtam, hogy levelezőn szeretném, amit belinkeltél írja is, hogy levelezőn NINCS korhatár.
De köszönöm, közben én is nézegelődtem.
Aki azt írja, hogy sík hülye vagyok, nem, csak tapasztalatok érdekeltek volna, hogy ki hogyan lett rendőrnyomozó. Illetve sehol nem írja, hogy menyire számít "megcsalásnak", kizáró oknak, ha én dolgoztam a külföldieknek.
te most nekem fröcsögsz itt? az összes 71%-os választ én adtam, és épp azt írtam, hogy levelezőn el lehet végezni korhatár nélkül is
szövegértelmezési problémákkal meg nehogy engem vádolj már meg, mikor az én válaszom teljesen világos és kielégítő volt, és egyedül én adtam helyes választ a kérdésre
ha a másik válaszolónak szólt, akkor nem szóltam
Köszönöm.
Azt nem tudod, hogy gond-e a külföldi munka?
Illetve mire írtad a szolgálati viszonyt? Nincs rendőrséghez köthető szakmám.
Ja közben megtaláltam, hát ez ciki.
Akkor nincs esélyem ezek szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!