BGE Gazdaságinformatikáról ELTE/BCE Biztosítási és Pénzügyi Matek Mesterszak?
Sziasztok, van itt aki BGE Gazdinfóról ment Biztosítási és Pénzügyi Matek Msc-re? BGE Gazdinfón relatíve sok a matek (6 félév: Analízis, Valszám + Diff Egyenletek, Lineáris Algebra, Numerikus Analízis, Opkut 1 és 2) + 2 félév Statisztika, és az ezekre épülő tárgyak (többváltozós adatelemzés, adatbányászat, mesterséges intelligencia stb). Plusz e mellett azért van egy kis intró a gazdasági tárgyakhoz is. A szorgalommal nincs bajom, a terület nagyon érdekel, de olyan képzésbe szeretnék belevágni, amit jó eséllyel be is tudok fejezni, és nem 4 év allatt :)
Ha van valakinek tapasztalata, hogy mennyire készít fel az elmített szak a Biztosítási és Pénzügyi Matek Msc-re nagyon megköszönném, ha válaszolna.
Hello, köszi a választ!
A kreditekkel nem lenne gond, azt már néztem, simán meglenne.
Hallottam, hogy Alkalmazott Közgazdaságtan és Pénzügy alapszakosok, akik Biztosítási és Pü Matekra mentek tovább Msc-re vért izzadnak, és hullanak. Érdekelne, hogy mi a tapasztalat infó (elsősorban BGe gazdinfó) alapszakrólszakról érkezők esetében. Relatíve sok matek van nálunk is (lásd kezdő poszt), de nem tudom, hogy ez elég alapozást jelent e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!