Melyik informatikai szakiránnyal lehet igazán jól keresni? Döntés előtt állok, de nem tudom, hogy melyik járnék jobban.
Figyelt kérdés
Gondolok itt weblapszerkesztésre, programozásra, mérnök informatikusra, stb. minden, ami informatikával kapcsolatos, és diplomát ad. Kérlek segítsetek, melyiket válasszam!2010. júl. 14. 08:56
1/5 anonim válasza:
Ha csucson vagy a szakteruletedbol, akkor akarmelyikkel nagyon jol lehet keresni. Nekem van haverem es ismerosom mindharom teruleten amiket felsoroltal, s meg mas is es jelenleg az egyik weblapkeszito keres jobban, regebben az egyik programozo, szoval relativnak tunik nekem:)
2/5 A kérdező kommentje:
Hm. ezzel nem igazán könnyítetted meg a döntésemet, de azért köszi :)
2010. júl. 14. 09:35
3/5 anonim válasza:
Jah, bocsi, most latom hogy abban kersz segitseget hogy melyiket valaszd:) Ez esetben egyertelmuen mernoki informatikusnak tanulj. Ott megtanitanak mindenre es meg a neved mellett lesz az is hogy mernok, ami jol hangzik:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, én is ezt láttam a legjobbnak.
81% meg úgy tűnik kicsit eltévedt :)
2010. júl. 14. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!