A Neptunban az honnan derül ki, hogy az adott tárgyból hogy van a jegy?
Figyelt kérdés
Tehát hogy évközi zh alapján megajánlott jegy van, vagy vizsga?2019. aug. 31. 08:31
1/10 Trevor. 

válasza:

Rákattintasz a tárgyra és az Alapadatok fülön a követelmény típusánál látod. Vagy letöltöd a tárgytematikát, abban is le van írva.
2/10 anonim 

válasza:

Követelmény típusa. Nem tudom, hogy ez másoknál hogyan szokás, de nálunk mondjuk ebből sok minden nem derül ki, ahogyan a tárgytematikából sem. Vagy annyit írnak be, hogy kollokvium vagy gyakorlati jegy. Viszont az mindig az első órán szokott elhangozni, hogy konkrétan mire is gondolnak és milyen teljesítési lehetőségek vannak pl. lesz-e zh és arra lehet-e megajánlott jegyet kapni vagy pedig csak a vizsgával lehet jegyet szerezni.
3/10 A kérdező kommentje:
Kollokviumot ír több tárgynál, az mit jelent?
2019. aug. 31. 09:40
4/10 A kérdező kommentje:
Máshol meg azt írja, Gyakorlati jegy.
Ezek mit jelentenek??
2019. aug. 31. 09:41
5/10 anonim 

válasza:

Gyakorlati jegy-> Beadandó, prezentáció, ilyesmi készítését osztályozza a tanár.
Kollokvium->(szóbeli) vizsga
6/10 A kérdező kommentje:
5:
Tehát akkor a Gyakorlati jegy jelenti azt, hogy nincs vizsga, hanem az évközi teljesítményt osztályozza?
Komolyan nem értem miért nem lehet ezt úgy leírni a Neptunban, hogy megértse a paraszt...
2019. aug. 31. 10:26
8/10 anonim 

válasza:

Igen, a gyakorlati jegy azt jelenti, hogy nincsen vizsga, hanem a félévi teljesítményére kapod a jegyet.
9/10 anonim 

válasza:

8, ez nem feltétlenül igaz. Nekünk gyakjegyes tárgyból is vizsgázni kellett félév végén. (Bárczi)
10/10 anonim 

válasza:

9-es Akkor bocsi, nekem eddig így volt mindig. Olyan volt nekem is többször, hogy a félév végén írtunk egy tesztet és ezen kívül nem volt semmi más követelmény, tehát olyan volt mint egy vizsga. Viszont nem vizsgák voltak, hanem szimplán a kurzus keretein belül, az utolsó órák egyikén kellett megcsinálni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!