Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Neptun / tárgyfelvétel, help?

Neptun / tárgyfelvétel, help?

Figyelt kérdés

Pótfelvételivel kerültem be, elsőéves leszek.

Megnyitottam a neptunban a Mintazantervet, de csak a páratlan félév élhet írja a tárgyakat, tehát 1., 3., 5., ennek mi az oka?

Illetve nem találok olyan funkciót, amivel fel tudnám venni az adott tárgyat.

Vagy elsősként ezt nem is kell, mert automatikusan felveszi a program?

2019. aug. 29. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem a Neptun maga már nem ismeretlen.

Az előző szakomon tényleg második félévben volt először tárgyfelvételünk.

Nekünk is káosz a tájékoztatás.

Inkább az a gond, hogy rengeteg anyag, különféle linkeken elszórva és a fele vonatkpzik ránk.

2019. aug. 29. 10:21
 12/18 A kérdező kommentje:

10:

Olvastam itt korábbi hozzászólásokat, akiket az ált.eljárásban vette fel, ők már augusztusban veszegették fel a tárgyakat, és viszont beiratkozni ők is csak szeptemberben fognak.

2019. aug. 29. 10:25
 13/18 A kérdező kommentje:

11:

Igen, és kb 3-4 linken keresztül éred el pl azt az anyagot, ami neked kell.

Komolyan mondom, egy áram, vagy gáz elszámolás sokkal tisztábban átlátható, mint ezek a tájékoztatók, amiket küldözgetnek...

2019. aug. 29. 10:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha megoldódik a problémátok, akkor majd szóljatok, légyszí. Míg másnak sem működik, addig nem aggódok túlzottan ;)
2019. aug. 29. 12:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem, hogy aktiváltátok -e. Amíg nincs aktiválva neptunban a félév nem tudtok felvenni tárgyakat. Rámentek hogy ügyintézés ott van olyan hogy beiratkozás. (az első) Rámentek , elvileg ki van írva hogy felvett, amellett van egy + jel. Rámentek ott hogy beiratkozás, majd kiválasztjátok, hogy aktív vagy passzív a félév. És ha ez megvan utána tudjátok a tárgyakat felvenni. (ha fel kell, de ezt a beiratkozást neptunban minden félévben meg kell csinálnotok függetlenül a rendes beiratkozástól. )
2019. aug. 29. 13:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, másnak is így van-e, de nekem nincs aktiválásra lehetőségem (nincs semmi abban a menüben).

Továbbá volt már neptunom máshol és igen teljesen igaz, amit írsz, azonban akkor is, ha nem tudtam felvenni a tágyat, hibaüzenet jött ki, aztán miután beállítottam aktív félévre, ment minden. De itt arról van szó, hogy a TÁRGYERLVÉTEL gomb nekem meg sem jelenik, nincs olyan opció, hogy tárgyfelvétel.

2019. aug. 29. 15:10
 17/18 A kérdező kommentje:

16:

Nekem úgyszintén.

2019. aug. 29. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Milyen szakos vagy?

Elvileg benne van a tájékoztatóban, hogy fel fogják nekünk venni a tárgyakat (BSc-n). :D

2019. aug. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!