Újbóli érettséginél lehet más a választott tárgyam, mint a régi érettségimnél volt?
Le akarok érettségizni biológiából és kémiából újra emelt szinten, hogy meglegyen az egyetemhez szükséges pontszámom, de a régi érettségimnél egyik tárgy se volt a választottjaim között.
8 éve földrajzból érettségiztem, de most ebből a két tárgyból akarok leérettségizni.
Ezt a két tárgyat is figyelembe fogják venni érettséginél vagy csak az egyiket, mert ugye ezek válaszott tárgyak.
Vagy inkább valamelyik tárgy helyett tegyem le az érettségit valamelyik kötelezőből.
Hogyne lehetne kötelezőkből is! Van olyan haverom, aki mindenből újra érettségizik!
Nekem is anno elég gyengék lettek az érettségi eredményeim, én meg szeretnék egyetemre menni.
8 éve a földrajz volt a választottam, de most meg kémia, biológia az a két tárgy, amit kérnek azokra a szakokra, amiket én kinéztem.
De, lehet törit meg matekot is bevállalom pluszbam, hogy meglegyen a szükséges pontszám.
Akkor valaki magyarázza ezt meg! Tehát elég az egyetemi szak által kért két tárgyat emelt szinten nagyon jóra megírnom, és már bent is vagyok?
Ez így túl egyszerű lenne, nemde...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!