Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek sikerül ennyi...

Szerintetek sikerül ennyi mindent megtanulnom? Sikerül az érettségi? Többi lent

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni és az előző három évben nagyon de nagyon ritkán tanultam mindig puskaztam. Erre persze nem vagyok büszke.Szerintetek sikerül ennyi mindent megtanulnom az érettségire.5 targybol.

L/17

2019. aug. 20. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

En is igy voltam vele tavaly ilyenkor neztem ki a nemzetkozi gazdalkodast amire 420 volt a pinthatar. Duplaztam, harom tantargyra fekudtem ra: tori,angol,matek.

Vegul 430 pontom lett es hanarosan kezdek bme ng-n. Szval nem lehetetlen ha en 11.felevkor 6targybol bukasra alltam es rendszeresen betepve jartam iskolaba.

2019. aug. 20. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
37%

Én csak aludni jártam be órákra és abszolút nem érdekelt az egész. Minden érettségi tantárgyból kivéve matekból 2nappal előtte kezdtem el tanulni. (Matekból emelteztem)

És lett 464 pontom. (3éve érettségiztem) Ez az érettségi nem egy nagy szám. Ne aggódj emiatt. A tanárok próbálnak amúgy is a közép érettségin mindenkivel jófejek lenni. Ők is meg te is túl szeretnél lenni ezen egyszerre.

Biztos vagyok benne hogy sikerülni fog neked is :) Ezer anyag van a neten amiből készülhetsz és királyul összefoglalja az anyagot, meg ha az előző évek érettségiét átnézed már kb. nyert ügyed van.

2019. aug. 21. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!