Tudnátok ajánlani Budapesten gyengébb iskolákat?
Most voltam 9.es turisztika szakon voltam de nagyon nem tetszett ezért eldöntöttem hogy átmegyek másik suliba
Na most... Elég sok probléma volt akkor az életemben (csalad,baratok, minden ami lehetett) ezert elkezdtem nagyon rosszul tanulni és még az is rátett hogy az egész szak nem érdekelt, ezért hát 5 tanrárgyból megbuktam év végén.. Igaz volt 2 amit kijavítottam de ezek mellett nem számít :( Mostmár jol vagyok,tudom hogy menne a tanulás
Volt már egy suli ahova anyu elküldte a jelentketési lapot de nem vettek fel a 9.es eredményeim miatt... Pedig az elötte lévökkel nincs gond, a legrosszabb átlagom is 3,5 volt.
A baj, hogy gimnáziumba nem vennének fel szerintem ilyen jegyekkel és szakközépbe meg nem gondolkodtam mert fogalmam sincs mit szeretnék csinálni, az angol az egyetlen tantárgy ami érdekel és megy is viszont rajzolni azt nagyon imádok és mások szerint jól is tudok
Valaki tudna segíteni?

Tudom, de nem az angolon van benne a hangsuly
Maga a szak nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!