Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok ajánlani Budapesten...

Tudnátok ajánlani Budapesten gyengébb iskolákat?

Figyelt kérdés

Most voltam 9.es turisztika szakon voltam de nagyon nem tetszett ezért eldöntöttem hogy átmegyek másik suliba

Na most... Elég sok probléma volt akkor az életemben (csalad,baratok, minden ami lehetett) ezert elkezdtem nagyon rosszul tanulni és még az is rátett hogy az egész szak nem érdekelt, ezért hát 5 tanrárgyból megbuktam év végén.. Igaz volt 2 amit kijavítottam de ezek mellett nem számít :( Mostmár jol vagyok,tudom hogy menne a tanulás

Volt már egy suli ahova anyu elküldte a jelentketési lapot de nem vettek fel a 9.es eredményeim miatt... Pedig az elötte lévökkel nincs gond, a legrosszabb átlagom is 3,5 volt.

A baj, hogy gimnáziumba nem vennének fel szerintem ilyen jegyekkel és szakközépbe meg nem gondolkodtam mert fogalmam sincs mit szeretnék csinálni, az angol az egyetlen tantárgy ami érdekel és megy is viszont rajzolni azt nagyon imádok és mások szerint jól is tudok

Valaki tudna segíteni?

2019. aug. 17. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Megis ki a baj a turisztikaval abban van angol, raadasul kotelezo nyelvvizsga is van benne
2019. aug. 17. 13:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem az angolon van benne a hangsuly

Maga a szak nem tetszik

2019. aug. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!