Mit szóltok ehhez a fakt választáshoz?
Igazából kettő nagyon távolálló szakma, terület érdekel, de ha menni fog, akkor szerintem ezzel nincsen probléma, mondjuk kicsit gondolkodhatnál rajta, hogy komolyan melyik legyen, mert ez a három így sok. Koncentrálj inkább egy dologra, hogy az sikerüljön, mintha 3 dolog lebegne előtted és ne sikerüljön egyik kettő sem.
Nekem mondjuk volt olyan osztálytársam (idén érettségiztem), akinek 3 faktja volt, igazgatói engedéllyel, de ő kitűnő volt. Minden esetre hajrá, sok sikert!
Én biológia, matek és közgázt választottam anno.
Végül mindnek hasznát vettem :)
Most voltam 11.es és én emelt biológia, emelt fizika és emelt német faktokra jártam. (Orvosi miatt az első 2, a német meg mert eleve nyelvi tagozat mellé jól jött le is érettségiztem 5ösre abból)
Megértem, ha nem tudsz dönteni, mert őszintén szólva én most lemondtam az orvosiról, mert főként a németre koncentráltam és a másik 2 háttérbe szorult. Én végig csináltam ezt az évet így 3 emelt fakttal, néha hulla voltam, de túl lehetett élni.. Viszont tényleg jó lenne, ha hamar kitalálnád melyik érdekel jobban, mert akkor kevesebb energiád veszik el úgymond feleslegesen és többet tudsz belefektetni a lényegesekbe..
Na de röviden, ha elszánt vagy, meg tudod csinálni. De jobb, ha tényleg teljesen oda tudod tenni magad valamelyikben. (Engem is érdekel a jog, de ha visszacsinálhatnám és nagyobb érdeklődést mutatnék a reál tárgyak irán is, akkor tuti az orvosit vagy pl a te esetedben a gyógyszerészetet választanám. Nagyobb a jövője és az elismertség is)
Sok sikert és kitartást :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!