Egyetem mellet munka?
Sziasztok
Jövőre szeretnék egyetemre jelentkezni csak nem tudom,hogy nappalira vagy esti tagozatra.A gond az lenne,hogy mindenképpen szeretnék dolgozni egyetem mellet mert sajnos másképp nem tudnám megoldani, és azt szeretném kérdezni,hogy milyen lehetőségek vannak munka terén ha nappalra megyek. Természetesen nem azért megyek oda,hogy csak dolgozzak,a tanulás mellet szeretném.:D
Most jelenleg is dolgozom, és a cég ahol vagyok támogatja a tovább tanulást csak ugye esti tagozaton,csak arról meg nem hallottam jókat (bár most egy picit utána néztem és itt elég sokan mellette vannak). Szeretnék nappalra menni,de ha nincs más lehetőség akkor marad az esti.
Ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Előre is köszönöm szépen! :)

Levelező. Semmivel sem rosszabb, csomóan írták korábban itt is, hogy jó a levelező, semmivel sem kevesebb a diplomájuk.
Nappali mellett simán vannak olyan félévek, hogy csak 2-max 3 napod szabad, ebben szombat vasárnap már bennevan, ha abból a heti 24 órából fenn tudod tartani magadat, akkor hajrá, mehet a nappali, de nem sok ilyet hallottam még.

Köszönöm a válaszokat.:)
Villamosmérnökire mennék,vagy Miskolc vagy Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!