Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Raoul Wallenberg OKJ-ra hol...

Raoul Wallenberg OKJ-ra hol lehet online jelentkezni?

Figyelt kérdés

Sehol nem találom az oldalukon a jelentkezés lehetőségét, hogy ki kéne tölteni, vagy elküldeni valamit, pedig azt mondták, hogy így kell csinálni. Már írtam emailt is, de nem válaszolnak. Személyesen telefonálni és bemenni sem tudok, mert nyáron nincsenek bent. Ha esetleg valaki tud segíteni, nagyon hálás lennék.

Én nem találok semmilyen linket, vagy kitölteni való pdf-et amin jelentkezni lehetne...

2019. aug. 8. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt kattints a “Ingyenes, 2019 szeptemberében...” kezdetű mondatra. Ez átvisz erre:

[link]

Itt pedig az “Online jelentkezés itt”-re

Ez behoz egy adatlapot.

Szerintem ezt keresed:)

2019. aug. 8. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ott pedig a tetszôleges jelentkezési lapra kattints
2019. aug. 8. 10:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Olyan butának érzem most magam, de nem vettem észre, hogy a mondatra is rá lehet kattintani. Köszönöm szépen, megmentő volt!
2019. aug. 8. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én néztem ezt be, mert 1 hónapja én is ugyanígy jártam.:D Írtam e-mailt is, végül a facebook oldalukon találtam meg a jelentkezési lapot.

Egyébként milyen szakra jelentkeztél?

2019. aug. 10. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!