Biológia emelt érettségihez elég, ha a mozaikos könyveket megtanulom? Vagy tanuljak másból is?
Ugye kötelező lesz jövőre egy emelt. Én a bioszra gondoltam. A szakon amit szeretnék idén 280 volt a ponthatár. Tehát alacsony nagyon. Jövőre viszont foglalmam sincs vajon mennyi lesz.
Úgyhogy igazából nem bánom, ha nem lesz a biosz emeltem csillagos ötös.. , de nagyon szeretnék bejutni a szakra, mert hát az az álmom...
Elég szerintetek csak a mozaikos könyv? Hány %-os érettségire elég szerintetek?
21L
Szia!
Nem lehet meghatározni, hogy maximum hány százalékos érettségit írsz ha csak a mozaikos könyvekből tanulsz. Ez nagyban függ a te teljesítményedtől. Nem akarok okoskodni, de a biosz emelt érettségi nem konkrétan a megtanultakat kéri számon hanem arra kíváncsiak, hogy hogyan tudod alkalmazni,továbbfűzni azt amiről hallottál a tanulmányaid során.
Ha sokat gyakorolsz és megismered a feladattípusokat egészen biztos, hogy jobb eredményre számíthatsz. Valakinek azután se lesz 60% fölötti miután háromféle külön tankönyvet átvett külön kiadóktól, stb.
#4 emelt szinten érettségiztél?
Megkérdezhetem, hogy hogyan sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!