Levelezősök, nektek mennyi időtöl jut bármi másra?
Én most fogok lezdeni a BGE pénzügy számvitelen.
A munkám 90% home office és teljesen kötetlen, tehát attól nem tartok h a munkával nem fogom tudni összeegyeztetni.
De pl párkapcsolat, hobbi, kikapcsolódás, pihenés?
Nálatok ez hogy néz ki?
Erre én is kíváncsi vagyok. Mondjuk én irodában dolgozom, talán itt lesz némi időm tanulni nyugisabb napokon.
De otthon a család, a gyerek, a hétvégi kikapcsolódás -fogalmam sincs, mi lesz vele.
6kor kelek, megyek 1 órát edzeni.
7kor reggelit adok a családnak, utána elviszem a 2 gyereket oviba.
8kor dolgozni kezdek, csinálom 3-ig.
3-4-ig megcsinálom a házimunkát, takarítás, teregetés
4-re elmegyek a gyerekekért, játék velük 6-ig.
Utána nekik vacsora, fürdetés, altatás.
fél9kor vacsorázom a férjemmel, kettesben.
10-12-ig tanulok.
Csak hogy konkrét időbeosztást láss, hogy fér bele. Egész évben tanulok, nem csak vizsgaidőszakban, és természetesen minden hétvégén is, amikor nem kell dolgoznom.
És milyen szakon tanultok?
És akik még munka, meg otthoni teendők után este kezdetek tanulni, fog még az agyatok akkor?
Most nem írom le a napirendet, de hasonló, mint feljebb, f8-16 között dolgozom,így a gyereket már 7kor repítem a suliba és 17 is van, mire hazaérünk, ha még kicsit a játszótéren is szeretne lenni. Főzök, kicsit kikapcsolok, házimunka, tanulok a gyerekkel, stb, stb.
Megbeszéltük, hogy szeptembertől együtt tanulunk majd a nagy asztalnál. Napi fél órát gondoltam kb. Harmadikos lesz, az neki is elég kell, hogy legyen.
Aztán a többit majd este 10 után, ha elaludt a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!