Jövő évi egyetemi felvételi! Mennyi pluszpontot kapok az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
Ha csinálok egy emelt törit, illetve van B2es nyelvvizsgám, illetve ha csinálok egy emelt angolt (kb 70%osra)
Akkor az emelt angollal kipipáltam a bejutást, és kapok 78 pontot az emelt töriért meg a nyelvvizsgáért?
2019. júl. 31. 19:57
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és az angol meg a töri felvételi tárgy
2019. júl. 31. 20:00
2/9 anonim válasza:
A választ nem tudom, de én is így akarom csinálni, úgyhogy követem a kérdést :)
3/9 anonim válasza:
Ha minden úgy lesz, ahogy most írják, akkor igen :)
4/9 anonim válasza:
Az emelt angollal teljesíted a nyelvvizsgát és a kötelező emeltet is, arra nem jár plusz pont.
Az emelt törire megkapod a +50-et, feltéve, ha legalább 45%-os lesz, a meglévő nyelvvizsgára pedig a 28-at, tehát 78 plusz pontod van.
Forrás:
5/9 anonim válasza:
Igen, én is jövőre szeretnék tovább menni, és csak megerősíteni tudom az előttem szólókat.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 31. 20:59
7/9 A kérdező kommentje:
Jajj azt elfelejtettem mondani hogy a nyelvvizsgám is angolból van, akkor is megkapom a 28 pontot?
2019. júl. 31. 22:38
8/9 anonim válasza:
Én írtam egy emailt a Nemzeti Pedagógus Karnak, ugyanezt kérdeztem és azt írták rá, hogy jár így is a 28 pont a nyelvvizsgára, mivel teljesítve van a nyelvvizsga része (emelt idegen nyelv 60% felett -> középfokú nyelvvizsga), a másikra meg amit te külön csináltál azért meg jár a pont.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. aug. 1. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!