Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BSc vidéki egyetemen, Msc...

BSc vidéki egyetemen, Msc Corvinuson. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Az alapképzést egy vidéki egyetem gazdasági karán végzem majd, viszont az Msc-t szeretném majd a Corvinuson.

Lehetséges-e ez egyáltalán, vagy teljesen bevett gyakorlat?

Van-e előnye/ hátránya?

A diplomába melyik egyetem neve fog szerepelni?

2019. júl. 31. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen bevett gyakorlat. A mesterdiplomádban a Corvinus fog csak szerepelni.
2019. júl. 31. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:

1:

Köszi. És gondolom akkor ha a BSc utáni pontjaim megfelelőek, akkor a felvételnek sem szokott lenni az akadálya, hogy a BSc-t nem ott csináltam.

2019. júl. 31. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
BSc után felvételi van, csak annak a pontja számít, illetve a vitt pontjaid, nem az, hogy hol végezted.
2019. júl. 31. 11:33
 4/6 A kérdező kommentje:

3:

Ez jó hír, ok, köszi!

2019. júl. 31. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A BSC-ről MSC re való átmenet függhet több dologtól is. Általában kapsz egy pontszámot 0-100-ig a diplomád alapján és ők úgy meghúznak egy határt, ezen kívül szokott személyes elbeszélgetés is lenni. Mivel vannak olyan bemeneti szakok, amik nem feltétlen jók oda pl. tesiről-közgázra akarsz átmenni, akkor meg kell csinálnod különbözeti tárgyakat vagy elfogadtatnod olyan krediteket amik jók a közgázra. Egyébként a mester szakokra vadásszák az embereket mindenhol
2019. júl. 31. 11:59
 6/6 A kérdező kommentje:

5:

Pénzügy- számvitel BSc után mennék Pénzügy Msc-re.

2019. júl. 31. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!