Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Újrafelvételizés esetén is...

Újrafelvételizés esetén is ugyan az a teendő, mint ha elsős gólya lennék a beiratkozásnál?

Figyelt kérdés

Szegeden 5 félévet jártam egyetemre, majd "kirugás" után 1 évig Ausztriában dolgoztam, de most úgy döntöttem, be szeretném fejezni, az utolsó 2 félévet, így újra jelentkeztem ugyan arra a szakra. Neptunba, coospace-be ugyan úgy be tudok lépni, látom az az eddig megszerzett krediteimet, ezeket újra kell csináltatni, regisztrálni, ilyenkor mi van?

Köszönöm előre is a segítséget.

2019. júl. 30. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
El kell fogadtatni a megcsinált tárgyaidat.
2019. júl. 30. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:

De ezen kívül nem kell újra regisztrálni, papírokat intézni, adatokat megadni?

Csak elfogadtatom, és ezután, mint ha nem történt volna semmi kezdhetem is a 6. félévemet Szeptembertől?

2019. júl. 30. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Újra be kell iratkozni annak minden bürokráciájával együtt, és ezek után kitöltöd a tárgyak elfogadásához a nyomtatványt. A TO-n majd felviszik a tanulmányi rendszerbe a már teljesített tárgyaid elismerését, és ezek után tudod felvenni az aktuális tárgyaidat.(vagy ezt is a TO dolgozói csinálják meg.)
2019. júl. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!