Debreceni Egyetem GTK vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Elsősorban pénzügy-számvitelre járók véleménye érdekelne, de természetesen karon belül más szakra járókét is szivesen fogadom.
Milyen maga az egyetem, a kar, tanárok, oktatás, stb.
2019. júl. 30. 09:41
11/14 anonim válasza:
A GTK és a MÉK 2 kulon kar valoban, de szinte egymas mellett vannak, ezt a 2 kart nevezik egyuttesen a Boszormenyi uti Campusnak Debrecenben.
Udv egy MEK-es.
12/14 A kérdező kommentje:
11:
Szia, és a Gtk-ról tudsz valamit írni?
Azt olvastam valahol, hogy tavaly a HVG felmérése szerint legjobb oktatók alapján első lett az összes Gtk kar közül a debreceni.
2019. aug. 5. 10:27
13/14 anonim válasza:
Latom itt mar valaszolt egy par egyetemista. Melyik koli van kozel a GTKhoz? Aszerint akarok valasztani.
14/14 anonim válasza:
A boszormenyi campuson van a GTK es a MEK mint irtam. 2 koli van itt, a Veres Peter es az Arany Sandor Diakapartman.
10perc busszal a Kossuth, 20 perc a Campus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!