Szerintetek van rá esély, hogy ennyire megemelkedjen a ponthatár?
SZTE- munkaügy és társadalombiztosítási igazgatási
Köszönöm szépen, én is így gondolom, hogy nem fog ennyire megemelkedni, de azért bennem van a félsz :)
3: Azt hol tudod megnézni, hogy az adott egyetem, adott szakára mennyi helyük van és az ált. eljárásban eddig mennyi telt be?
Mert ez engem is érdekel, de a felvin nem találtam.
6:
Köszi, megnéztem!
Viszont nem értem.
Ha egy szakra (DE-GTK pénzügy-számvitel ALK) van nekik 10-35 keretük összesen, és az általános eljárásban jelentkeztek 127-en, abból miért csak 23-at vettek fel??
Nem úgy működik, hogy már az általános eljárásban felöltik a keretet, ha van elég jelentkező?
Amúgy az én példám az, hogy 10-35 az össz keret, most a pótban meghirdettek egy 1-10 keretet.
Nekem 360 pontom van, a ponthatár pedig 328 volt az általánosban.
Szerinted esélyes?
#7-es
Lehet, hogy volt előzetes ponthatár amit nem értek el, illetve lehet, hogy nem ez volt az elsőként megjelölt helyük és más egyetemre nyertek felvételt.
Szerintem mindenképp van esélyed, a statisztikák menüpont alatt láthatod az előző évieket is, ott nézd meg esetleg, hogy hány ember jelölte meg pótfelvin a te szakodat az előző években, onnan nagyjából láthatod, hogy alakulhat idén. Sok sikert! :)
8:
2018: 8-ból 5-öt vettek fel, 2017 13-ból 10, 2016 6-ból 5, 2015 8-ból 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!