308 ponttal államilag finanszírozott vagy költséges?
A kérdésem az lenne, hogy sajnos nem jelentkeztem a hagyományos eljárásban főiskolára, ezért pótfelvételin szeretnék az Óbudai Kandó Kálmán Villamosmérnöki szakra.
308 pontom van, nyelvvizsgával. Ahogy láttam a felvi-n, indulni fog mindkét formában. Vajon megérheti jelentkezni támogatott szakra vagy inkább biztosabbra menjek a költségessel? Az az egy jelentkezési hely nagyon kevésnek tűnik.
Azt még nem tudhatod, hogy a potfelveteliben milyen képzéseket hirdetnek meg, mert az hétfőn derül majd ki.
Illetve csak ktg teritesesek vannak potfelvetelinél.
Igen, pont ezért villamosmérnök. Nagyon érdekel az irányzat, ez áll hozzám legközelebb.
Utánanéztem, félreolvastam a pótfelvételen meghírdetett szakot. Azok a sima ponthatárok voltak ált. eljárásban.
A másik kérdésem még mindig nyitott, hogy elég lehet e költségesre a pontom.
Köszönöm a válaszokat!
Én nem tudom, de szerintem lehet elég. Ez egy pár évvel korábbi, itt költségtérítéses van mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!