Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Info vagy földrajz érettségi...

Info vagy földrajz érettségi a könnyebb?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik faktra menjek, humán beállítottságú vagyok de a földrajznál rengeteg az elmélet, arra gondoltam könnyebb lenne megtanulni az infót, word pl nagyon könnyű.. mondjuk az ilyenek hogy excel az gázos...

nem tudom :[

am egyik se fog kelleni továbbtanuláshoz csak kell egy 5. tantárgy..

2010. júl. 11. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
infó jóval könnyebb a föcinél. Föciből nagyon széles az ismeretanyag, bármit kérdezhetnek, infóból meg csak az office csomag néhány programját kell megtanulni!
2010. júl. 11. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Én földrajzból érettségiztem, sem írásbelire, sem szóbelire nem tanultam semmit, mégis elég jól ment. Mindkettőnél hatalmas segítség az atlasz, a szóbelinél pedig megadnak forrást, ami hatalmas segítség szintén.

Akik informatikából érettségiztek, azok nagyon szenvedtek nálunk, legalábbis az írásbeli részével.

Nézz meg az OM honlapján pár előző évi érettségit mindenképpen!

2010. júl. 11. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva volt, sőt a föcit senki nem merte vállalni, infóból meg az egész iskola simán átment és voltak olyan osztályok, akik előrehozottat is csináltak a rendes érettségizők mellett!Pedig csak egy osztály van ami infó szakos, a többinél semmi infó nincs, csak az alap számtech, emellett a tanárok is kemények voltak, és mégis...
2010. júl. 11. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy melyik tantárgyat tanultad meg jobban. Én pl. informatikatanár vagyok, nekem az informatika könnyebb.

Meg attól is függ, hogy áthasalni akarsz-e vagy magas százalékot elérni. Informatikából kettessel átcsúszni nem olyan nagy dolog, de jól leérettségizni elég kemény, és nagy rutin kell hozzá, hogy a megadott időre végezzél az összes feladattal.

Elmélet itt is van, a szóbelin.

2010. júl. 11. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Én voltam föcin és infon is. Nekem a föci a topográfia miatt nehezebb volt, az info nem volt nagy cucc. Mondjuk én nemzetközi infoversenyt nyertem, de szerintem bárki meg tudja csinálni 100% környékére. Amúgy a word-nél lehet a legtöbb pontot elvesztenii, én pl csak ott buktam pár pontot, minden más maxos lett.
2010. júl. 12. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!