Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Info vagy földrajz érettségi...

Info vagy földrajz érettségi a könnyebb?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik faktra menjek, humán beállítottságú vagyok de a földrajznál rengeteg az elmélet, arra gondoltam könnyebb lenne megtanulni az infót, word pl nagyon könnyű.. mondjuk az ilyenek hogy excel az gázos...

nem tudom :[

am egyik se fog kelleni továbbtanuláshoz csak kell egy 5. tantárgy..

2010. júl. 11. 16:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az infó könnyebb. Bár én emelt szinten tanultam négy évig (most érettségiztem), az érettségire konkrétan úgy mentem el, hogy még a tételsort sem tudtam. A gyakorlati vizsgán 1 óra alatt (3 órás eredetileg) kész lettem, szóbelin meg kb 5 perc alatt. 86% lett emiatt izgultam a legkevésbé, pedig nekem meg ez számított a továbbtanulásban.
2010. júl. 11. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A föci sokkal könnyebb ezt tapasztalatból mondom én az írásbelire kb 3 napot készültem a szóbelire pedig csak 2 mégis meglett a 4-es.
2010. júl. 11. 16:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Földrajzból érettségizem, ezzel a tantárggyal szándékozom továbbtanulni. Mindig is jó voltam belőle, eddig nagyon keveset (szinte) semmit sem tanultam rá. Viszont rengeteget olvastam, ami kiszélesítette a tudásom. (Gondolok is a régi Szivárvány valamit Tudorka újságokra, az egyéb ismeretterjesztő könyvekre. Nekem a topográfia sem okozott nehézségét, az országon belül sokat kirándultunk... Szerintem nem nehéz egyáltalán, csak az összefüggéseket kell tudni. (NA meg nem árt
2010. júl. 11. 16:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lenne az infó könnyebb? Az infó az egyik legnehezebb érettségi tárgy, hacsak nem tanultad évekig nagyon kitartóan. Nálunk a legjobb 70%-os volt.

Természetesen a föci a könnyebb.

2010. júl. 11. 16:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

némi kis fizikai illetve kémiai tudás. :)

Rajtad áll, melyiket választod, nekem az infó nehezebb lett volna. De nálunk aki nem tanult rá abszolút semmit (persze volt egy kis rálátása), az is leérettségizett belőle egy 4esre.

2010. júl. 11. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Földrajz: gyűrődés, vetődés, ötös.
2010. júl. 11. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Az idei infó érettségiben olyan képleteket kellett írni adatbázisban, excellben, hogy az csuda. Nagyon nehéz volt, nem kevés matek volt benne.
2010. júl. 11. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

én emelt infóra egy betűt sem tanultam, és 97% lett.

föciből megöltek volna....

2010. júl. 11. 19:21
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Infóra külön nem is kell/nem is lehet tanulni, azt vagy tudod, vagy nem. Ha az évek során megtanultál alap szinten Pascalban programozni és profin kezeled az Office alkalmazásokat, akkor persze, hogy jól sikerül.
2010. júl. 11. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Nekem volt informatika előrehozott érettségim. Akkor nem tűnt nehéznek, 90% feletti lett, elmélet kicsit húzós volt próbaérettségik után. Egy részéhez kellett matekos gondolkodás, másikhoz pedig türelem, hogy rájöjj, hogy mi hogyan működik. Ha informatikából mész nem árt sokat gyakorolni, hogy ráálljon az agyad! :D Először mehet elméletben, hogy pl. melyik függvény mit csinál, aztán ha jól megy, akkor hétvégente 2-3 feladatsort megoldasz és garantált sikered lesz! Nekem voltak olyan osztálytársaim, akik nem tanultak semmit és hármasra érettségiztek középszinten.
2010. júl. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!