Igen, es? Attol hogy mondjuk az USA-ban lehet 14 evesen jogsid, az nem lesz ervenyes itthon. Oszinten szolva szerintem a fent emlitett orszagok (Mexiko, Pakisztan, India) jogositvanyait egyaltalan nem kene elfogadni az EU-ban, mert netto kozveszelyt jelent egy iyen 'sofor'.
2019. júl. 7. 15:40
4/9 anonim válasza:
Kétlem. Én Kanadában élek, és a jogsihoz állandó lakcím kell. Ráadásul a magyar jogsimat el is vették, mikor megkaptam a kanadait.
2019. júl. 7. 20:16
5/9 anonim válasza:
"Applying for a US Driving License
Proof of Social Security Number.
Passport or other documents that serve as valid proof of identity.
Proof of residence in that state (some states require 2 different documents as proof)
Proof of lawful presence in the US."
2019. júl. 7. 21:04
6/9 anonim válasza:
Nem vagyok "hozzáértő", de én úgy tudom, hogy a külföldi jogosítványt honosítani kell. Azaz tömören leteszel egy különbözeti vizsgát és vezethetsz itthon is, a már magyar jogsiddal. Azt nem tudom, hogy olcsóbb/egyszerűbb -e a honosítás, mint nulláról tisztességesen megcsinálni itthon, vagy mint egyesek teszik: szimplán vesznek feketén egy regisztrált jogsit és legtöbbször meg is ússzák simán...
Nem kell autós iskolába járnod ahhoz, hog levizsgazz. A legtöbben nem járnak, csak befizetik a vizsgadíjat és levizsgáznak. De állomonként változó, hogy kell-e lakcímkártya hozzá vagy sem. Viszont itthon azt nem fogadják el úgy, ha magyar állampolgár vagy.
2019. júl. 13. 13:21
8/9 tozser válasza:
2/7 Tudomásom szerint ez a 14 éves kortól adott jogositvány csak egy bizonyos fokig az. Olyan helyen adják DIÁKOKNAK akik ritkán lakott helyen lakik, -elszort farmokon például- ahol nagy költségekkel kellene őket össze szedni a tanuló diákokat az iskolabuszoknak.Ezek a jogsik csak az iskolába és haza menésre szolgálnak és nem általános vezetésre mindenhová.
2019. júl. 14. 03:59
9/9 tozser válasza:
Hallottam olyan esetről ahol nem fogadták el simán egy másik állan jogositványát és tesztet kellett csinálni a helyi KRESZ törvények ismeretségéből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!