Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha kint szeretnem vegezni az...

Ha kint szeretnem vegezni az egyetemet akkor mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Szoval 11 be megyek iden es orvos szeretnek lenni, es nagyon szeretnek kint tanulni esetleg norvegia lenne a fo de szoba johet finnorszag izland vagy meg netalan kanada is. Van valami otletetek vagy esetleg tapasztalat?

2019. júl. 5. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyenek pénzesek a szüleid
2019. júl. 5. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha Kanadában szeretnéd, akkor gyűjtsél sok-sok milliót. A többit nem tudom.
2019. júl. 6. 02:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majd rezidensnek menj inkább ki. Azért már fizetést is kapsz.
2019. júl. 6. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyűjts sok pénzt vagy legyenek pénzesek a szüleid.

Ez szép ha ezt szeretnéd, sokan akarnák szintúgy. Viszont ha te külföldön tanulsz rendes hallgatóként kb. semmilyen ösztöndíjat nem kapsz sem a magyar államtól (nem itt tanulsz), sem kinn (nem az adott ország állampolgára vagy).

Nekem ismerős ment Angliába igaz mesterképzésre, nulla ösztöndíj, tandíj ilyen 2 milla/félév (1 éves), ehhez kaja, szállás stb.

Még akkor is olcsóbban jönnél ki ha itthon fizetős orvosira mennél. Ilyen külföldi tanulmányutakra a gazdag gyerekek szoktak menni, ahol van ekkora tőke.

2019. júl. 6. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

orvosit pont itthon éri meg legjobban elvégezni.

máshol kb csak pénzkidobás

itthon se olcsó de akár államira is kerülhetsz

2019. júl. 6. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha külföldön szeretnél orvosi egyetemet végezni, akkor én elsősorban az Egyesült Királyságot javaslom.

Abban igazatok van, hogy az itthoni orvosképzés elég jó, de csak az elméleti oldala erős. UK-ban a gyakorlati képzés is színvonalas és akár 5 év alatt el lehet végezni, plusz nagyobb a választék.

2019. júl. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!