A St Andrews egyetemről szeretnék többet megtudni, ugyanis oda szeretnék felvételizni. Valaki, aki esetleg tapasztalattal rendelkezik, tudna segíteni?
A St Andrews Egyetem
Tanszékek, szakok: Az egyetem Bölcsészettudományi, Vallástudományi, Orvosi, és Természettudományi karokkal rendelkezik, ezen felül vannak nem besorolt képzések (ún. “Cross-Faculty Subjects”), ide tartoznak például az alkalmazott matematika, a pszichológia, vagy a fenntartható fejlődés szakok.
Követelmények: A St Andrews azon kevés felsőoktatási intézmény egyike, akik honlapjukon részletesen,
Lakhatás: A honlap szerint az egyetem igazán büszke a kollégiumrendszerére: 10 kollégiuma van.
A legtöbb esetben egy, vagy két-háromágyas szobákban lehet megtelepedni, az árak nagyjából 4-6 ezer font(1.600.000 Ft- 2.400.000 Ft) között vannak (egy évre.
Megélhetés: Az általános 5-600 font/hónap (200.000 Ft-240.000 Ft kb.) A különböző felmerülő költségekről és pályázható támogatásokról itt érdemes informálódni.
Ide járt Vilmos herceg és a felesége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!