Mit tehetek, ha gyűlölöm az erasmus félévem?
Szerintem túl magasak az elvárásaid, gondolom úgy képzelted ezt el mintha nyaralni mennél valahova, pedig nem, tanulni mentél. Most volt csak a félév tehát gondolom most mentél ki nemrég, szerinted ennyi idő alatt mély kapcsolatokat kellett volna kialakítanod valakivel... ?
Erasmus-on mindenkinek rengeteg a szabadideje, nem veszik annyira komolyan az Erasmus-os félévet, alacsonyabbak az elvárások, ettől függetlenül te odateheted magad és tanulhatsz többet. Gondolom van egy csomó program amúgy, nézz közül az egyetemen és kapcsolódj be. Amúgy is csak 5 hónapot vagy ott, túl fogod élni.
#3 van egy érzésem, hogy nem olvastad vegig a posztot...
A kérdező aktívan részt vesz programokon, es egy szoval sem mondta, hogy szórakozni ment ki, vagy hogy azzal van a baja, hogy tanulni kell...
Amugy azt tudom ajanlani, hogy a mentoroddal járkálj el, próbálj vele beszelni hogy segítsen. Ismerkedj meg az ESN mentorokkal, itthon jo kis programokat szoktunk szervezni a menteeknek.
Ha nem ismersz ilyet, küldj proviben egy uzit melyik itthoni egyetemre jársz es kerítek egy mentort aki segit kapcsolatot létesíteni a kintiekkel :)
Pont, hogy nem kedves 3.! Úgy készültem, hogy nagyon sokat fogok tanulni, de a suli kevesebb időt vesz igénybe, mint számítottam rá,a nyelv sem akkora kihívás Így többnyire napközben vagyok magányos.
Kedves #1 talán ez a honvágy egy formája, kedves #2 köszi a választ, próbálkozom :)
Kedves #4, igen jól megértetted a problémám, megkeresem az ESNT, köszi!
Melyik országban és azon belül hol tanulsz? Mit?
A nyelv sem kihívás? Akkor nagyon penge vagy. Milyen nyelven tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!