UWC jelentkezési videó?

Figyelt kérdés

Magyarul vagy angolul kell beszélni a jelentkezési videóban?

A videóban szerepelhet más(családtag, barát, kutya) vagy csak én magam?

A videót elkészíthetem úgy, hogy csak az elején és a végén látszódom és közte képeket vetítek ki a teljes képernyőn?

Ha nem, akkor a képernyő egy részére úgy, hogy látszódjak én is?

Azért kérdezem, mert a jelentkezési leírásánál az van írva, hogy "A videón Te szerepelj, beszélj." Szóval összességében az lenne a kérdésem, hogy magamon kívül más nem szerepelhet a videón semmilyen formában(képeken se)?

(Azért írom ki itt mert e-mailben sajnos még nem válaszoltam és téli szünetben szeretném ezt elkészíteni)

Köszönöm a válaszokat előre is

#videó #UWC #jelentkezési videó
2018. dec. 22. 09:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Hátha másnak is hasznos lehet...

Magyarul beszélj, az egész válogatás magyarul folyik.

"A videón Te szerepelj, beszélj." Ez pontosan azt jelenti, amit. Persze, ha gondolod pár kép mehet bele, de a lényeg azon van amit és ahogy mondod.

2020. aug. 24. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha jelentkezés előtt álltok, vegyetek részt az online nyílt napon és workshopokon, ott lesz lehetőség kérdezni hasonló témákban
2022. szept. 1. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!