Amerikában ha valaki megbukik az érettségin, évet ismétel?
Teljesen összezavarodtam és hálás lennék, ha valaki felvilágosítana.
Én úgy tudtam, hogy x kreditet el kell érned, a kötelező tárgyakkal együtt és, ha megvan, akkor érettségizhetsz.
Ebből kiindulva gondoltam, hogy, ha elérted a szükséges kreditet és ezzel teljesítetted az összes szükséges tárgyat, akkor az érettségi külön dolog; elvégre Magyarországon se mondják, hogy ha megbuktál az érettségin akkor meg kell ismételned az egész 12. éved.
Így gondoltam, hogy aki megbukott az érettségi vizsgán Amerikában az következő lehetőségnél leteszi újra.
Viszont néztem a "Már megint Malcolm"-ot és ott Reese az érettségin mindenre rosszul válaszol és 0 pontot ér el és így a következő évadban az akkor végzős öccsével, Malcolm-mal jár egy osztályba.
Valaki elmagyarázná, kérem, hogy hogyan zajlik ez az egész? Vagy egy bizonyos százalékot el kell érni az érettségin és akkor, ha megbuktál is leteheted újra anélkül, hogy újra kéne járnod a 12-et?
Ha az érettségiben a 4 év alatt tanultakból kérdeznek, miért csak a 12-et kellett újra járnia Reese-nek?
Olyan van, hogy a tanuló egy teljes évét meg kell, hogy ismételje pl 11.-ben vagy csak azokat kell megismételnie, amikből megbukott?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mert igy van magyarra forditva...
Nezd meg angolul es rogton megerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!