Vannak itt angliai egyetemisták?
Figyelt kérdés
Korábban már láttam ilyen személyek válaszait más kérdéseinél. Örülnék ha kapnék énis egy kis segítséget, leginkább az ösztöndíj és utaztatási tamogatásokról lenne 1-2 kérdésem privátban.
Ha lesz segítség, akkor azt előre is köszönöm.
18/F
2018. nov. 13. 23:16
1/7 anonim válasza:
Kérdezz bátran! Egyébként ösztöndíjat nem minden egyetem ad és csak bizonyos szakokra vonatkozik. Utaztatási támogatásokról meg nem hallottam még kivéve ha diákkedvezményt írod az itteni vasútra vagy akármilyen tömegközlekedésre, de az tuti hogy a repjegyedet nem fogják fizetni se támogatást biztosítani.
2/7 A kérdező kommentje:
A buszra értettem amivel bejárok egyetemre. Csak mert kicsit sokaltam a havi 60 fontot, úgy hogy heti csak három napot kell bejárjak...
2018. dec. 6. 23:42
3/7 anonim válasza:
Sajnos kétlem hogy van ilyen, legalábbis én nem hallottam róla. Talán az lenne a legésszerűbb ha az egyetem közelébe vennél ki albit vagy mennél diákszállóra. Nyilván ha Londonról beszélünk akkor ez nem feltétlen lehetséges de ha más város akkor ajánlom hogy csatlakozz a helyi facebook csoporhoz ahol magánszemélytől bérelsz. Talán találsz valami olyat ami az egyetem közelében van.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tűnik inkább lenyelem azt az évi 500 font bejárási költséget, de a városba nem szeretnék beköltözni😅
És nem csak azért mert Anglia egyik olyan városáról van szó ami a legrosszabb városok top 10-es listáján minden évben rajta van. Valahogy nem szeretem azt a légkört a kampuszon túl.
2018. dec. 8. 23:16
5/7 anonim válasza:
Én Coventryben tanulok ahol aztán tényleg rossz a közbiztosnság és a városon belül lakom. Eddig semmi nem történt.
6/7 A kérdező kommentje:
Bradistan-ról hallottál már?😅
2018. dec. 9. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!