Angol felvételit magyarországon is lehet írni?
Figyelt kérdés
Angliába szeretnék gimibe járni. Anyanyelvi szinten tudok angolul. Sok rokonom él kinnt és benntlakásos gimibe mennék.2018. szept. 15. 15:42
1/1 anonim válasza:
Sok rokonod él kint. Akkor ideje lenne felvenni velük a kapcsolatot, és ebben segítséget kérni.
Egyébként Angliában nem kell felvételi High School-ba. Hány éves vagy? Ha például 13-14, akkor automatikusan betesznek 9. osztályba. (A legtöbb helyen High School-ban 7. osztálytól folyik a képzés 11-ig, és 11. osztályban írod a kisérettségi félét 16 évesen.)
Ott mindig 1 évvel feljebb tesznek az osztályban, mert ott hamarabb kezdik az iskolát. Ha most 7-es vagy, ott most 8-os lennél. Ha most vagy 8-os, akkor ott 9.
Felvételit nekem például nem kellett írni. Csak besétáltam a suliba, kértem egy jelentkező lapot, kitöltöttem és beadtam. Majd pár héten belül lehet is kezdeni. (Bepótolni sem kell nagyon, és bizonyítványt sem kértek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!