Mennyire gyakori ez angol egyetemeknél beiratkozáskor?
Felvettek angliában egyetemre, minden jól halad, de egyszerűen még nem kaptam semmi információt/levelet/emailt a beiratkozásról és az első nap dátumairól...
Csak egy levelet kaptam a jelentkezés után pár héttel, hogy felvettek és pontos leírást a szakról.
Mennyire gyakori Angliában, hogy ilyen későn értesítenek az első napról és a további adatokról?
Már bementem az egyetemre is a nyár előtt, azt mondták minden rendben van és majd kapok egy levelet órarendemmel meg további adatokkal.. De azóta semmi. Azóta írtam is nekik vagy 3-szor, csak azt írják hogy nem tudnak pontosat mondani, csak annyit hogy majd kapok egy email-t...
Lehet hogy később kezdődik a tanítás, ezért később is jeleznek? Vagy hogy van ez?
(Épp nyaralok, és pont első napra mennék oda, ezért lenne jó hogy meg tudjam venni a jegyem időben, de nem mondanak semmi pontosat..)
Valaki tud valami hasznos infóval szolgálni?
Az egyetem weboldalán is csak az van kint a felsőoktatás beiratkozási oldalán, hogy írjon nekünk email-t ha kérdése van ezzel kapcsolatban..
Írtam, de semmi haszna nem volt.
Ott nem októberben kezdődik?
Egyébként --》 TheStudentResource.com
Itt van egy fórum is. Iskolánként/szakonként is van lebontás. Találd meg az egyetemed és szakod és írj ki egy kérdést.
Itt GYIK-en nem valószínű, hogy fogsz ennél többet kapni.
#4 Bizonyára neked is van annyi képességed, hogy alaposan elolvasd a kiírásom, és látnád, hogy már rég megnéztem az egyetem honlapját, de nincs kint :/
A beiratkozási dátum fülnél csak egy email-t dobott be hogy infóért lépjünk velük kapcsolatban. Meg is tettem, de sajna csak annyit kaptam, hogy "majd írunk email-t".
Egyébként köszi a választ.
Igen, melyik egyetem? Hátha több szem többet lát.
Kaptam választ az újonnan írt kérdésemre.
A beiratkozás az szeptember 10-től van, de az első napot hogy mikor kezdődik a szak azt nem tudják...
Pedig engem a beiratkozás annyira nem érint, mert nem új diák vagyok, és online szokott működni nekem a beiratkozás.
De mégis jó lenne tudni, hogy mikorra menjek oda legkésőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!