Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hol éri meg külföldön tanulni?...

Hol éri meg külföldön tanulni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni (főleg olyanok válaszát várom, akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk), hogy melyik országban és melyik iskolákban éri meg tanulni? Mindig is szerettem volna külföldön tanulni, de sajnos elég drága (magyar pénztárcához legalábbis), szóval érdekelne engem mindenféle ösztöndíj program (nem Erasmus, mert az pl max egy évre jó). Nyitott vagyok Európán kívüli országokra is pl. Ázsia, Ausztrália... Érdekelne min keresztül mentetek ki, hogyan folyt a jelentkezés, követelmények, árak.

Még nem teljesen döntöttem el, hogy milyen területre mennék, szóval várok akármilyen hasznos választ, információt, köszönöm.:)

2018. aug. 25. 19:18
 1/5 A kérdező kommentje:

"Eu-n kívüli országokra pl. Ázsia, Ausztrália" úgy értem azon belüli országokra, mielőtt valaki azt hinné, összekevertem az országot a kontinenssel :D

3 éves képzések érdekelnének.

2018. aug. 25. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Azt hiszem Németországban ingyenes az egyetemi képzés, Ausztriában meg szinte ingyen van (380 euro volt a tandíj legutóbb félévente). Nagyon jók mind a német, mind az osztrák egyetemek.
2018. aug. 25. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez Kínai, de a honlapon találhatsz mást is.

2018. aug. 25. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöldkéz, várok több választ is, ha valaki tud valami hasznosat írni még:)
2018. aug. 25. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En Finnorszagban tanulok, itt is nagyon jo. :) Ingyenes, igaz finn nyelvu kepzesre nehez bejutni,mert kemeny a felveteli.
2018. aug. 26. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!