Hol éri meg külföldön tanulni? (Többi lent)
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni (főleg olyanok válaszát várom, akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk), hogy melyik országban és melyik iskolákban éri meg tanulni? Mindig is szerettem volna külföldön tanulni, de sajnos elég drága (magyar pénztárcához legalábbis), szóval érdekelne engem mindenféle ösztöndíj program (nem Erasmus, mert az pl max egy évre jó). Nyitott vagyok Európán kívüli országokra is pl. Ázsia, Ausztrália... Érdekelne min keresztül mentetek ki, hogyan folyt a jelentkezés, követelmények, árak.
Még nem teljesen döntöttem el, hogy milyen területre mennék, szóval várok akármilyen hasznos választ, információt, köszönöm.:)
"Eu-n kívüli országokra pl. Ázsia, Ausztrália" úgy értem azon belüli országokra, mielőtt valaki azt hinné, összekevertem az országot a kontinenssel :D
3 éves képzések érdekelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!