Külföldre, gyengébb egyetemről?
Angliában senkit nem érdekel milyen egyetemre jártál. Tudod mi a követelmény minden egyetemen MSc-re?
Legyen bármiféle informatikai BSc diplomád, legyen egy angol vizsgád (feltehetőleg felsőfokú) és ennyi az egész. (Jó, néhol ki van írva milyen jegyet fogadnak el a BSc diplomádból, szóval kettesekkel nem vesznek fel nevesebb egyetemre nyilván.)
Szóval menjen az angol nyelv, sikerüljenek jól a jegyeid a BSc szakodon, és akkor bármelyik angol egyetem tárt karokkal vár. (Diákhitelt meg igényelsz.)
Óbudain végeztem műszaki menedzsert. Most Aalborg Universitet-en tanulok Operations MSc-t (az egy jó top300-as suli, ez a képzése pedig pl európai 'elit' a körében).
Nekem pl külön megjegyezték, hogy nagyon jó volt a képzésemnek a felépítése (a tárgyak, kretitjeik, s egymásra épülése; azt persze nem tudták, hogy a tartalma azért annyira nem volt túl magas szintű mindig :D :D ), mert nagyon hasonlított ennek az MSc képzésnek a BSc-jére.
Szóval szerintem nem lehetetlen. Az adott egyetemnek a bemeneti követelményétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!