Lehet az USA-bán továbbtanulni?
Óh, ez szuper. Azt olvastam, hogy az állami egyetemekre nem nagyon vesznek fel külföldieket. Ez mennyire igaz??
Gratulálok az ismerősödnek! :)
Lehet, csak marha bonyolult. Nem véletlen, hogy a filmekben "viccelődnek" az újszülöttekkel, hogy lehet kezdeni gyűjteni a tandíjra. Konkrétan a születéstől szoktak gyűjteni...
Az egyik egyetem, ahová szeretnék menni, konkrétan kiírta a honlapjára, hogy önerőből nem lehet fedezni a tandíjat, ösztöndíjat kell nyerni (cirka ~$76,000 évente...)
Szóval hajrá! Én az undergraduated-et is szeretném ott kezdeni (általában erről húzzák le a lóbőrt is, hogy a msc-t és a phd-t támogathassák), de masters-re és phd-re könnyebb kijutni.
#4 Nem talalt. Msc-rol huzzak le a bort, nem ritkan elkernek 90.000 korul is egy evre erte. A PhD pedig a legtobb helyen teljes osztondijjas de be is kell kerulni oda.
A 76,000 pedig nem kell baromsagokat irni mert senkinek nem hasznal a torzitas. A legdragabb undergraduate a Columbian van ahol 57,000 szallassal egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!