Elte btk szlavisztika golyaknak targyfelvetelt intezik vagy nekunk kell kivalogatni?
Orosz szakirany
Egyszeruen nem ertem, nem latom at a neptunt, azt se talaltam ma egesz nap, hogy akkor most mit kell felvenni eloszor, mennyit, hogyan..
Nagyon sokat segitettel koszonom!
Es pl filizofianal van kb 5 valasztasi lehetoseg, van filozofiatoetenet, filozofiatoetenet (ik) es filozofiatortenet filmen.
Ezeket mind feladja, akkor azt valasztom amelyik tetszik?
Mit jelent az ik es valahol megtudom nezni, hogy a neptunban az ilyenek mit jelentenek?
Szoval lenyegeben amit a mintatervben megtalalok es kotelezo, azt fel kell vennem?
Volt olyan targy pl ami csak angol nyelven volt, volt amihez meg orarend idopont se volt. Ezeket kulon kell intezni vagy meg feltoltik oket?
Koszonom megegyszer :)
Most osszeszerettem volna irni oket de tobb gondom is akadt.
"Az irodalomtudomany alapjai" targynal van 2 opcio, az egyik kotelezo, az angolul van, a masik kotelezoen valaszthato, az van magyarul. Most akkor valaszthatom, hogy melyik nyelvu orat szeretnem, vagy nem? Mert a neptunban egyebkent csak az angolt adta fel nekem. Szoval ha magyarul szeretnem felvenni, akkor az nem szamit bele azokba a kreditekbe vagy mit jelent itt ez pontosan?
A masik gondom: Az "orosz szakirany" alatt, ugye dolt betuvel irja a belepes felteteleit, ami az 1-2. felevre kiirt targyak teljesitese, es azok nelkul a lentebbi targyakat nem vehetem fel. Viszont van ott olyan targy pl "Orosz nyelveszet 2. fonetika" amit az 1. felevre ir ki. De az "Orosz irodalomtortenet 1." is 1. feleves targy, az "Orosz irodalomtudomany alapjai" pedig 2. felevre van kiirva.
Akkor ezek most hogy vannak? Direkt csuszas a rendszerben? Mert a szovegbol ertelmezve, nem vehetem fel oket egyszerre az alapozo targyakkal, amit meg is ertek, de akkor miert ugyanazokra a felevekre irjak oket ki?
sokat segitettel igen :)
jelentkeztem mar mentor programba, nemsokara majd felveszik velem a kapcsolatot hasonlo szakon levok es remelhetoleg majd segitenek :)
egyenlore szerintem hanyagolom ezt, es kivarom amig minden ora fel lesz toltve es elindul a targyfelvetel akkor mar biztos lesz minden remelhetoleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!