Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan mehetnék külföldre?...

Hogyan mehetnék külföldre? Munka, tanulás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gimnazista vagyok és mindenképp ki szeretnék menni külföldre. Az egyetemet is ott szeretném végezni. Abban kérnék tanácsot, hogy milyen munka lehetőségek vannak? Sajnos érettségivel mennek ki csupán, C1es angol tudással és B2-es franciával. Tudom, hogy nem kolbászból van a kerítés, ahogy ezt szokták is mondani, de nem szeretnék takarítani, vagy gyárakban/üzemekben monoton munkát végezni. Nem azért, mert válogatós lennék, csak nekem nagyon fontos, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek. Szeretem a gyerekeket és a rajzolást, mindent ami kreatív es/vagy szellemi munka :)

Svájcra gondoltam elsősorban, ill. Luxembourg, Franciaország persze más is lehet. Tapasztalatok?

Illetve még annyit hozzátennék, hogy engem egyáltalán nem finanszírozna senki, és egy állandó munkahely kellene.

2018. jún. 8. 20:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!