Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Van Romániában állatorvosi...

Van Romániában állatorvosi egyetem, ahol magyarul folyik az oktatás?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
h állatorvosi van-e azt nemtudom, viszont ott a Babes- Bolyai egyetem, azthiszem az magyar ... kolozsváron van, nézz utána milyen képzések vannak ott
2010. jún. 1. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen van. A Bábes nem jó neked, mert ott románul folyik az oktatás, de Marosvásárhelyen van egy Orvosi és gyógyszerészeti egyetem. Ez kizárólag magyar nyelvű, de vannak vizsgák amiket románul kell letenni. Nem vagyok biztos, hogy itt lehet-e állatorvosit végezni. Nézz utána ;)
2010. jún. 15. 20:11
 3/4 anonim válasza:
találtam egyet: Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem. de azt sajna nemtudom,hogy magyar-e. ha valaki tudná jólenne! (bocsi h itt kérdezek:S)
2012. febr. 9. 20:59
 4/4 anonim válasza:
Lehet Romániában állatorvosnak tanulni, de csak románul folyik a képzés. Amiről az egyik válaszoló írt (marosvásárhelyi) ott tényleg magyarul folynak a képzések, de ott nincs állatorvosi. Kolozsváron van azt hiszem állatorvosi, de nem vagyok benne biztos, viszont az biztos, hogy ott csak románul lehet tanulni.
2012. febr. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!